| Contactar | Mapa web

DONAR A LLUM A LA FHSJDM! Gran èxit de participació a la darrera xerrada per a mares i pares sobre l’atenció al part

17 Maig 2021 | Notícies
Xerrades Donar a llum FHSJDM

La darrera xerrada Donar a Llum a la FHSJDM!, organitzada per la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) amb el suport  del Servei d’Atenció Primària Alt Penedès-Garraf-Baix Llobregat Nord – Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva, va comptar amb una gran participació de futures mares i pares. Més de 100 persones van assistir-hi online, aconseguint-se un rècord d´assistents.

“L’interès per conèixer com és un part al Centre de naixements de la FHSJDM, ha estat un dels motius pels quals hem tingut tant de quòrum”, ha assenyalat la llevadora referent de l´hospital, Roser Palau. I ha afegit: “L’equip de llevadores de la FHSJDM estem molt contentes que la feina que s’està fent tingui tan bona acollida i desperti l’interès de més mares i pares per aquestes xerrades”.

El proper dimarts, 18 de maig, tindrà lloc la següent. A la conferència us informaran sobre què cal saber i tenir en compte a l’hora de ser pares.  La sessió serà virtual de 16h. a 18h i us podeu connectar a través de jitsi meet:

I recordeu, cada tercer dimarts del mes es farà una xerrada. Les següents estan previstes pel de 15 de juny i el 20 de juliol.

Us hi esperem!