| Contactar | Mapa web

La FHSJDM reconeix la tasca de les llevadores durant la celebració del seu dia internacional

05 Maig 2020 | Notícies
Dia Internacional de la Llevadora FHSJDM 5 Maig

El Dia Internacional de la Llevadora se celebra el 5 de maig de cada any i es l’oportunitat per posar de manifest la gran tasca que fan aquestes professionals, infermeres especialistes en la salut de les mares. Va ser declarat per l’ONU des de fa més de 25 anys,  amb l’objectiu de valorar, reconèixer i conscienciar de la importància  de les llevadores a l’hora d’atendre les dones embarassades i el naixement dels nadons.

L’equip de llevadores de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM), amb la Roser Palau al capdavant, porta a terme una tasca diària molt important a l’hospital i destaca també, per la labor amb el Centre de Naixements per als parts naturals, que s’ha convertit en el referent de moltes mares durant el seu embaràs i part.

A més a més, les Llevadores de Martorell, com s’anomenen elles mateixes, treballen contínuament per oferir el millor servei a les gestants i puèrperes. El millor exemple és la feina que estan portant a terme aquestes setmanes per estar més a prop de les dones embarassades en una situació de pandèmia com la que estem vivint. Amb el suport de tot l’equip, han creat una sèrie de vídeos per tal que les futures mares puguin fer exercicis o s’informin durant el confinament des de la distància i evitar així, les anades a l´Hospital. Una iniciativa amb una gran acollida. Aquí podeu trobar els darrers que han preparat:

Cures durant la pandèmia CoVID-19

El calostre

Estiraments

Hipnopart

I la resta els podeu trobar a l’apartat Atenció al part de la web.

Aquest 2020 és també l’Any Internacional de les Infermeres i Llevadores, declarat així per l’Organització Mundial de la Salut (OMS), per donar visibilitat a la gran aportació a la salut de les persones de les Infermeres i Llevadores, a través del seu treball en l’àmbit assistencial, en la investigació, l’educació per a la salut, la gestió i la docència, coincidint amb el 200 aniversari del naixement de Florence Nightingale, considerada una de les precursores de la Infermeria professional moderna.