| Contactar |

La FHSJDM torna a permetre l’entrada d’un acompanyant en àrees no COVID entre les12h i les 14 h i entre les 18h i les 20h.

08 setembre 2021 | Notícies
Canvi mesures visites FHSJDM

Davant la millora de la situació epidemiològica que s’està donant en els darrers dies, la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) permetrà de nou, a partir d´avui, dimecres, 8 de setembre,  l’accés d’un acompanyant durant l’ingrés a Hospitalització a les àrees no COVID, així com també a l’Àrea Ambulatòria (consultes externes, gabinets,..).

Els pacients ingressats a les àrees no COVID podran rebre un acompanyant cada dia, de dilluns a diumenge, entre les 12h i les 14 h i de les 18h a les 20h per tal de garantir les mesures de protecció davant el SARS-CoV-2, caldrà que sigui el mateix acompanyant cada dia. I per les visites de l’Àrea Ambulatòria, també es podrà anar acompanyat. Es manté la restricció d’accés al servei d’urgències i a la unitat COVID.

Una vegada més, volem agrair la comprensió mostrada per la ciutadania i la col·laboració dels professionals davant la restricció d’accés que ens vam veure obligats a adoptar el passat mes de juliol degut a l’estat de la pandèmia amb l’objectiu de garantir el màxim possible la seguretat de pacients i professionals.

Aquí podeu consultar les noves mesures COVID: https://fhsjdm.cat/important-mesures-covid-19/