| Contactar |

Sara García i Roser Palau de l’equip de llevadores de la FHSJDM formen a les futures llevadores del país

17 Maig 2021 | Professionals
Llevadores Unitats Docents FHSJDM

Les Unitats Docents de Llevadores que formen a les futures llevadores de tot l´Estat, compten amb dues professionals de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM), Sara García i Roser Palau, per realitzar formació en part normal.

La Unitat Docent que imparteixen té com objectiu oferir una visió de la llevadora com a professional autònoma en l’atenció al part normal. Les professionals de la FHSDJM fan una sessió, on expliquen a les llevadores residents com acompanyar un part fisiològic i on donen a conèixer la seva experiència en el Centre de naixements de la FHSJDM, un model d’atenció pioner a Espanya. La sessió vol explicar com la creació d´un centre de naixements pot influir en altres àrees d´un hospital, sala de parts i planta de maternitat i també presenta les dades dels primers anys del Centre de naixements i la seva estratègia de futur.

Les sessions de formació s’han fet a llevadores de diferents comunitats autònomes: Andalusia, Astúries, Catalunya, Galicia, Madrid, Múrcia i País Basc. I, de moment, degut a la pandèmia, les sessions han estat online.