La FHSJDM convoca, un any més, els concursos de fotografia i dibuix de la Setmana de la Lactància Materna 2023

04 octubre 2023 | Comunicació
Concurs Poster Setmana Lactància Materna 2023 FHSJDM

Martorell, 4 d’octubre del 2023. En motiu de la Setmana de la Lactància Materna (SLM 2023) que tindrà lloc del 23 al 27 d’octubre, la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) convoca una nova edició dels concursos de dibuix i fotografia que tenen com a temàtica l’alletament matern.

La FHSJDM s’uneix un any més a l’ASSIR Baix Llobregat Nord – Atenció Primària Metropolitana Sud, amb el suport dels Ajuntaments del Baix Llobregat Nord, per fomentar l’ús de la lactància materna.

Durant les tres setmanes prèvies a l’inici de la SLM 2023, la FHSJDM convida a grans i petits a fer un dibuix o una fotografia on la lactància materna sigui la protagonista. Els treballs s´han d’enviar en format digital jpg amb una mida màxima de 10 MB a la direcció de correu electrònic: semlacmat@hmartorell.cat

Tothom pot participar en una o altra modalitat, segons edat i seguint les bases que es troben a l´apartat de la SLM 2023 a la web de la FHSJDM (www.fhsjdm.cat).

Els premis son un lot de material de dibuix per a la persona seleccionada en primer lloc pel concurs de dibuix i 200€ per qui guanyi el concurs de fotografia. Les persones premiades es donaran a conèixer el divendres, 20 d’octubre i es publicaran a la web de la FHSJDM.

Durant la celebració de la SLM 2023 es podran veure totes les obres a l’entrada del centre hospitalari.