L’alcalde de Martorell entrega els premis a les persones guanyadores dels concursos organitzats per la FHSJDM durant la Setmana de la Lactància Materna 2023

02 novembre 2023 | Comunicació

L’Adrián Salazar Avella de 9 anys i de Terrassa i la Mireia Ripoll Batlló del Masnou, han estat els guanyadors dels concursos de dibuix i fotografia organitzats en motiu de la Setmana de la Lactància Materna per la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM).  

En un acte celebrat al mateix centre hospitalari, l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, acompanyat per la regidora d’ensenyament i salut, Soledad Rosende juntament amb els representants de la FHSJDM, el seu director gerent, Jordi Trelis i la directora infermera, Àngels Delgado els han fet entrega dels premis, un lot de dibuix  per a l’Adrián i un xec per valor de 200 euros, a l´autora de la fotografia, Mireia Ripoll.

Els dos concursos tenen com a tema central l’alletament matern i la FHSJDM els convoca des de fa 9 anys en el marc de la Setmana de la Lactància Materna al Baix Llobregat Nord. Durant set dies es celebren tallers, xerrades i col·loquis amb l’objectiu comú de promoure aquest tipus d’alimentació per als nadons i que la població en general en conegui la importància i els seus avantatges.

La selecció de les dues peces premiades ha anat a càrrec d’un jurat format per representants de l’ajuntament de Martorell i de la FHSJDM. Per part de l´ajuntament,  Xavier Fonollosa,  alcalde de Martorell, Raquel Sans, regidora de Joventut i Rosa Cadenas, regidora de Promoció econòmica, comerç, mercats i turisme. I per part de la FHSJDM, Àngels Delgado, directora infermera, Bego Gil, adjunta direcció Infermera i Montse Riberès, cap d’Àrea de procés mèdic i atenció mare-nadó.

Les obres guanyadores han estat exposades a l´entrada del centre hospitalari durant tota la Setmana de la Lactància Materna 2023 i es podran veure fins el proper divendres, 3 de novembre.

 

La  Setmana de la Latància Materna 2023 al Baix Llobregat Nord

Durant tota una setmana, la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM), juntament amb l’ASSIR Baix Llobregat Nord – Atenció Primària Metropolitana Sud i el suport dels ajuntaments del Baix Llobregat Nord han organitzat xerrades, tallers i activitats diverses amb l’objectiu comú de promoure l’alletament matern per als nadons, però també perquè la població en general en conegui la seva importància i els avantatges que comporta.