La Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell obre 10 nous consultoris i amplia el nombre de professionals

12 juny 2023 | Comunicació

Martorell, 12 de juny del 2023. Amb l’objectiu d’oferir un millor servei a la ciutadania, la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell ha portat a terme la rehabilitació  de la planta 0 de l’antiga residència per posar en marxa 10 nous consultoris de consultes externes, amb l’ampliació de  la plantilla de professionals corresponent.

Amb aquests 10 nous espais de consulta externs, la FHSJDM té com a finalitat donar una millor atenció a les persones que venen a visitar-se i poder també reduir les llistes d’espera. Per aquest motiu, s’han incorporat especialistes de traumatologia i pneumologia i s’ha ha ampliat el conveni de col·laboració amb l’Hospital Universitari de Bellvitge pel que fa als serveis d’urologia, nefrologia i cirurgia plàstica.

Senyalística consultoris FHSJDM

La Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell, un centre de referència a la comarca

La Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell és l’hospital de referència de la comarca del Baix Llobregat Nord. Com a tal, ofereix atenció a una població de 163.000 persones, i disposa de l’Hospital Universitari de Bellvitge com a centre de referència.

És una fundació sense ànim de lucre que pertany des del 1986 a la Xarxa Hospitalària d’Utilització Pública, actual SISCAT (Sistema Sanitari Integral d’utilització pública de Catalunya). Com a centre proveïdor del Servei Català de la Salut proporciona cobertura assistencial a les comarques del Baix Llobregat (Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Sant Esteve de Sesrovires); Alt Penedès (Gelida, Sant Llorenç d’Hortons); Anoia (El Bruc, Masquefa) i Vallès Occidental (urbanitzacions de Can Santeugini i Costablanca pertanyents al municipi de Castellbisbal)